Fredagsblogg

Då var det fredag igen, Isabelle sover, å jag passar på att dra igång min dator för första gången denna veckan. ;) Jag kommer på en massa saker under veckan som jag måste blogga om, men när fredagen väl kommer så har jag glömt allt. Så ni får hålla till godo med mitt detta-har-hänt-svammel denna veckan oxå. ;)
 
Precis innan jag skulle åka till jobbet i måndags så stod Isabelle på näsan här hemma. Vilket resulterade i en blödande mun. T blev helt apatisk av allt blod, så jag fick säga till honom på skarpen flera gånger innan han tog henne så jag kunde kolla var blodet kom ifrån. ;D Det gick dock över ganska fort, så jag ringde tandläkaren (som jag blivit tillsagd att göra om hon slår i munnen), å dom bad mig komma ner nästa morgon. 
 
Sagt å gjort, väckte Isabelle extra tidigt, på med kläder, äta frukost, in med henne i bilen, hitta en parkeringsplats, in till tandläkaren. För att vara där i 30 sekunder å bli typ dumförklarad av tandläkare Torsten, en äldre herre som kanske inte är barntandläkare egentligen(?). Han borde inte vara det iaf... Han undrade i princip vad vi gjorde där (underförstått), "kollade" lite snabbt i munnen på henne, å skickade hem oss. Han tyckte väl att jag var en jobbig hönsmamma som tog upp hans tid, men jag hade ju inte ens bett om att få komma, det var ju dom som ville ha dit oss? :O
 
 
Vi åkte hem igen för att fördriva lite tid innan vi skulle iväg till Öppna förskolan. Å vad gör Isabelle då? Jo, står på näsan igen, så det börjar blöda!! :O Denna gången var det dock "bara" läppen som tog stryk, så vi fick knalla iväg till ÖF med en rejäl fläskläpp. ;D
 
Vad har hänt mer denna veckan då? Inventering på jobbet. Ni som har inventerat nån gång vet hur dum i huvet man blir efter en liten stunds räknande. :O Ni som inte har inventerat nån gång, ni har inte missat nåt. ;)
 
Var ner på stan förut å sprang på denna goding på Hemköp:
 
 
Jag älskar jordnötssmör! Jag älskar choklad! Win-win! :)
 
Helgen blir lugn. Får se om jag lyckas dra igång datorn nåt mer, annars hänger jag litegrann på @jolyblogg. :)

Fullt ös

Här har vi fullt upp om dagarna. Måndag - babysång, tisdag - öppna förskolan, onsdag - babysång, torsdag - besök, å så jobb på eftermiddagarna. Pust. 
 
Nu har jag jobbat tre veckor, å jag måste säga att det är jättekul att vara tillbaka igen. :) Jag gillar mitt jobb å (dom flesta ;) ) jag jobbar med. :) Denna veckan har jag jobbat med "det andra skiftet", å dom har tyvärr spelat en massa jävla house på kvällarna. Seriöst, jag blir fan förbannad så jävla dåligt är det! ;( Jag fattar inte hur nån över huvud taget orkar lyssna på detta enformiga tjutande som av nån anledning får kallas "musik". Men förutom taskig musiksmak, så är dom helt okej att jobba med. ;D
 
Förra helgen bakade jag "kanelbullar". Dom blev så goda så dom försvann i ett nafs. ;) Har gått å tänkt på dom hela veckan, så kanske gör jag några till i helgen.
 
 
Vid ett obevakat ögonblick igår fick Isabelle tag i en (permanent) silverpenna. :S Hur kan en 1-åring vara så jäkla snabb?? Det resulterade iaf i silvriga händer å läppar(!). :O Efter mycket gnuggande fick jag iaf bort färgen i ansiktet, kan säga att Isabelle inte alls var road av den tvagningen. :P Färgen på händerna försvann oxå efter ett tag, tror inte att det syns nåt längre. Förgrymmade onge!
 
 
Vad har hänt mer, då? Jo, mitt årsbesked från CSN damp ner idag. Inte så farligt mycket kvar att betala nu, det tickar neråt. Skönt. :)
 
 
Idag har vi varit å handlat lite, å hör å häpna, varit på sortergården. :O När jag skulle packa in varorna i baggagen så insåg jag att det låg en massa elektronikskrot där bak, å jag skulle ändå åka åt det hållet som sortergården ligger, så varför inte? Känner mig lite duktig faktiskt, det brukar inte vara jag som åker dit. ;D
 
För övrigt har jag haft min 3-dagarshuvudvärk denna veckan, men är äntligen smärtfri. :D
Till top