Ny favorit

Ost. Jag älskar ost! :D Har alltid gjort. När jag var liten upptäckte jag fetaosten på en semester i Grekland. Var väl en 6-7 år gammal. Sen har det bara fortsatt. Nu har jag hittat en ny favorit. Beemster. En lagrad, holländsk ost. Det var en av ostarna jag köpte i V-vik förra helgen. Såå god! :) Kan tänka mig att den vore ännu mer fantastisk ihop med nån marmelad. Mums...

Valborg

Proppmätt efter en kebabsallad på Cicki Má Má på Torpa. Det får nog bli dagens mattips, tror jag. Den var riktigt, riktigt god! :)

Var iväg å handlade förut, å då passade T på att köpa nån kabel till mobilen. Så nu kan vi poppa Spotify i bilen. :D

Kvällen blir lugn. Kanske blir en tur till Stadsparken. Kolla på brasan å lyssna på manskören. ;)

Pinsamt dålig remake

På riktigt, En djävulsk romans är så pinsamt dålig (går på tv just nu)! :S Tacka vet jag originalet Farligt begär med Glenn Close och John Malkovich (och Michelle Pfeiffer, Keanu Reeves och Uma Thurman bl a) från 1988. Så himla bra film! Jag älskar den, å placerar den definitivt i topp 5 av bästa filmer någonsin. Jag måste nog se den i helgen... :)

En liten parentes. Det gjordes en remake på filmen året efter, Valmont, med Colin Firth i huvudrollen (och Meg Tilly och Annette Bening). Den har jag sett ganska många gånger oxå (mest p g a Colin ;D), men inget slår originalet!

Till top