Inte så många...

...timmar kvar av 2007 nu. Ska sätta igång å städa här om en stund. Jenny, Magnus och Milou kommer hit ikväll å firar in 2008.

Ska försöka börja använda min nya, fina digitalkamera lite mer så att jag kan visa upp mitt spännande liv här på bloggen. :P Eller använt den har jag gjort, men det har mest blivit en massa kort på min lilla snutteplutt. Nä, inte T, jag menar Fräs. ;)

Igår var vi på Maxi för att handla maten tills ikväll. Finns bara ett ord som kan beskriva den rådande stämningen där: K-A-O-S! :/ Herregud, om folk bara kunde ta det lite lugnt och visa lite respekt så skulle det gå mycket smidigare för alla.

Passade på att se lite film igår kväll; först Ghost Rider. Nicholas Cage förvandlas till ett brinnande skelett om natten och räddar världen från Djävulen... Hade tänkt gå och lägga mig efter den, men blev sittande i soffan ett tag till. SVT visade American History X. Den är så brutal, så skrämmande otäck. Jag blir uppriktigt rädd (och förbannad) när jag tänker på att det verkligen finns såna människor här i världen! Okunskap kan vara fruktansvärt farligt.

Nu har visst T börjat städa. Bäst att jag går å hjälper honom annars blir det gnäll. ;P

GOTT NYTT ÅR! :)

Fem

Fem år har gått sen T lånade sina föräldrars Audi och sladdade genom de snöklädda skogarna hela vägen upp till Åtvidaberg. (Ja, det var faktiskt snö då, rätt mycket om jag inte minns helt fel.) Man har faktiskt hunnit med en hel del på dom åren. Bytt bostadsort (från Visby till Jkpg), bytt jobb (5 ggr), varit arbetslös, blivit "mamma" till tiger-Fräs, tagit körkort... Ikväll ska vi skåla i billigt tetravin för att vi stått ut med varann i fem år. ;D

Tog en sväng till A6 förut för att trängas lite med alla andra fyndare på mellandagsrean. Varför utsätter man sig för nåt sånt, egentligen?? :/ Och det är ju dessutom bara skräp som reas ut. Gjorde dock ett fynd som jag är helnöjd med. På IKEA sålde de champagneglas för 1 kr styck, så jag köpte hem 12 st. :) Kanske inte de mest exklusiva glasen man kan ha, men de duger gott åt mitt mousserande vin vid tolvslaget, och så gör det ju inte så mycket om ett eller två går i kras. ;)

Cutting edge (Import)

Igår kväll när T gått å lagt sig och det inte var nåt bra på tv letade jag fram en av mina gamla favoritfilmer; The Cutting Edge. :D Har ine sett den lika många ggr som Memphis Belle, men jag tror att Maria och jag såg den tillräckligt många ggr för att kunna replikerna utantill. ;) Nu var det dock några år sen jag såg den senast, så jag hade faktsikt glömt av en hel del. Inte direkt nån Oscars-kandidat kanske, men den är hemskt söt. :) Moira Kelly är jättebra som bitchig konståkningsdiva, och D B Sweeney är söt som få. 
Till top