Pangpangpang

Fredagen är här igen, och jag borde sätta igång och städa. Men jag fastnade framför Youtube och The Poodles. *hjärta* :)

Ikväll börjar de anlända, och imorgon utbryter kriget. Jag snackar om dataspelsnördarna som kommer att invadera vår lägenhet i helgen. Ett gäng killar i 30-årsåldern som leker krig mot varandra. Har lite svårt att förstå exakt vad det är de blir så exalterade över. Som små barn på julafton. Men det kanske kan jämföras med min lycka när jag köper en ny tröja eller ett par tjusiga skor... ;) Jenny kommer iaf och räddar mig en stund imorn, då vi ska ta en loppisrunda. Och på söndag ska jag träffa Amanda.

Den där Gbg-resan nästa helg fortsätter att driva mig till vansinne. Vi ska samåka ner med ett annat par på fredag. De ville att vi skulle åka redan kl 11 på förmiddagen, men jag tyckte att vi kunde väl åka kl 12 istället. Då behöver jag bara jobba in 3 timmar. Men nä, då! De ska prompt åka kl 11. Vad fan spelar en timme till för jävla roll?? T tyckte att det är väl inga problem, det är ju bara att du jobbar en timme extra mån-tors. *muttermutter* Och de andra ville hinna shoppa lite oxå. Ja, men jag har tid hos veterinären på torsdag eftermiddag! ;( Sussie bara skakade på huvudet när jag berättade hela den här historien för henne. Hon försökte lugna mig med att det många ggr är de grejer som man är mest anti emot som blir de roligaste. Och med tanke på hur mycket den här helgen kostar så hoppas jag jävlar att jag får the time of my life!

Dax att städa...

Just det, ni har väl inte missat Arne - Svenneriddaren? ;D

Tjipp!

T har varit hemma före mig den här veckan, så jag har inte fått nån bloggtid. :( Men nu hann jag hem först! ;)

Jaha, vart ska jag börja nånstans? Jo, med det som för tillfället irriterar mig: 30-års"festen" i Gbg nästa helg. Jag har räknat ut att den kommer att kosta oss ungefär 3 000 (tre tusen!) kr. Per person!! Är inte det hutlöst? Jag har full förståelse för att det inte är så lätt att hitta sovplatser till 25 personer (vi får alltså bo på hotell *dyrt*). Men vad fan, de kunde väl åtminstone ha bjudit på maten? Och då menar jag inte att de måste bjuda ut oss alla på nån fancy restaurang (som vi ska på nu, och som vi får betala själva). Hyr en föreningslokal, fixa en enkel buffé... Förut tyckte jag att visst, det kan ju vara trevligt att bara komma iväg en helg men ju mer jag räknat på det desto mer upprörd blir jag. T tyckte att jag behöver ju inte följa med om jag inte vill. Och det har han ju rätt i, men jag känner mig inte riktigt bekväm med att skicka iväg honom själv till J. Han må vara stadgad familjefar nu, men jag litar ändå inte på den grabben. Och så är ju hotellet redan betalt. Vill poängtera att detta är mina åsikter, inte T's. Han ser fram emot detta med stor entusiasm. Och jag kanske ändrar mig när vi väl är där, det kanske blir jättebra. Men just nu känns det bara som att jag får betala en massa pengar för att få fira nån.

Nu till nåt annat: Saab ringde förut och talade om att de fått mitt lödcertifikat = godkänd. Kändes skönt att få veta. :) De skulle skicka hem det till mig.

Fyndade lite på bokrean igår. T tyckte att de två kattböckerna var onödiga. ;P Köpte en drinkbok oxå. Himla massa smaskiga drinkar det finns. :) Vilken tur att det kanske blir en liten tripp till Tyskland el. Danmark i april sen, så jag kan testa dom. ;)

image115

Imorse när jag åkte iväg till jobbet var det ljust ute. Äntligen! :D Och när jag skulle hem sken solen, och det var riktigt behaglig temperatur. Äntligen! :D

Finfina fötter

Idag har jag inhandlat ett par nya, tjusiga skor som jag ska ha när vi går på restaurang på J's 30-års"fest" i Gbg nästa helg. Vågade chansa på ett par med klack, eftersom jag misstänker att det inte kommer att bli nåt fylleslag som på den gamla goda tiden. Eller vad sägs om stadsrundvandring mitt på dan, och restaurangbesök på kvällen. Är det verkligen 30 han fyller? Eller var det 60? Hm... Här är skorna iaf:

image114
Till top