Firat Valborg

Här har vi firat in Valborgskvällen med en kebabsallad på Cîckî Má Má. :) Å som om det inte vore nog så har jag festat till det med lite fruktsallad. :O Jag äter ju inte frukt i vanliga fall, men jag blev lite sugen. Å jag resonerar som så att det finns värre saker att fuska med än frukt. ;) Gott var det iaf. :)

Eventuellt tar vi en promenad till nån eld lite senare...

Gbg

Har ju varit en sväng i Gbg i helgen. Där står körsbärsträden(?) i blom...Var nere rätt tidigt, så vi hann med en sväng på stan innan vi checkade in på hotellet. Jag shoppade ingenting! :O På kvällen käkade vi middag på hotellet (ingick i priset), å sen gick vi över till nya Clarion Hotel Post som vi bodde granne med. Var tvungna att kolla in skrytbygget, så vi tog en drink i baren där. Tanken var att vi skulle ha bott där egentligen, men det fanns inga rum.Jag vet inte om jag blev så imponerad av baren; musiken var jättehög, å inredningen var stel och modern. Inte riktigt min typ av ställe, mao.

Idag blev det en tur till Freeport outlet i Kungsbacka innan vi for hem. Men återigen så shoppade jag ingenting. :O Jag vet, jag är förvånad själv. ;)

Till top