Lördagen

Som sagt, vi gick ju upp lite sent idag. ;) Varken T eller jag var särskilt hungriga då, så dagens "lunch" intogs inte förrän vid klockan två, å råkade bli detta. ;) Sen lämnade jag T å Isabelle hemma å for iväg för att handla lite. På Maxi sprang jag på en tidigare kollega som jag inte pratat med på ett par år(?). Bestämde att vi ska ses om ett par veckor när hon har semester, så kul! :D
 
På Maxi gjorde jag även ett par inköp, utöver maten. ;) Dessa finfina sommarlyktor:
 
 
 
Å så dessa skrubbvantar, som funkar riktigt bra! :)
 
 
Å hur har det gått med Isabelle idag då? Bra. Hon har varit pigg å glad, så vad som hände inatt vet jag inte? Vi har för övrigt fått låna en hoppgunga, den är mycket populär (å våra arma armar tackar för denna geniala uppfinning!)! :)
 
 

Fest igår (å skrikfest inatt)

Nu tror ni förmodligen att jag legat bakis hela dan, å att det är därför jag inte hört av mig. ;) Icke! Trots (den större) alkoholmängden (än jag tänkt mig) så mår jag över förväntan. Inte en tillstymmelse till att vara bakis, faktiskt. :) Skönt det, för natten var allt annat än lugn å behaglig...
 
Igår tidig eftermiddag packade jag ner Isabelle i vagnen å rullade ner till T's jobb. Där överlämnade jag barn å vagn till honom, å tog sen bussen upp till jobbet. Jag hade blivit tillfrågad att hjälpa festkommittén lite under aktiviteterna innan middagen, så därför åkte jag dit lite tidigare. Väl där så fick jag Isabelle finfina presenter! :D Ska visa lite senare, lämnade dom på jobbet så länge så jag skulle slippa bära på dom under kvällen.
 
Själva festen skulle hållas på Jönköpings Hotell & Konferens, och på vägen dit (genom skogen) hade festkommittén anordnat lite olika aktivitetsstationer. Festdeltagarna delades in i olika lag, å så skulle dom utföra momenten vid dessa stationer på bästa tid.
 
Festkommittén på väg ut i bushen:
 
 
Det ställe som jag å kollegan H stod på var rena rama myggland. Jag ser ut som en prickig korv idag av alla myggbett. :S Å dessutom blev jag biten på armen av en myra. Det sved som satan! :S Tur att vi hade "färdkost" med oss som plåster på såren (öl), det lindrade den värsta plågan. ;)
 
Väl framme på Jkpgs Hotell & Konferens så blev det (jättegod!) buffé, mer dricka, liveband å en massa snicksnackande. Hade en jättekul kväll! :D Fick dessutom skjuts hem, gött. :) 
 
Men... när jag öppnade dörren hemma vid halv ett möttes jag av en illvrålande Isabelle. :( Hon hade knappt sovit nåt alls, utan bara vrålat. Å hon fortsatte att skrika förtvivlat fram till halv tre ungefär då vi alla tre äntligen somnade. :S Sen började hon tuta igen vid 5-snåret. :S Inget hjälpte, varken mat, ny blöja, filt, ingen filt, napp... T började surra om öroninflammation, å jag förberedde mig på att ringa barnakuten igen (ringde dit i fredagsmorse eftersom hon hade hög feber då). Men så lugnade hon ner sig, å vi somnade om allihop å sov till halv 11-snåret(!). :O 
Till top