Tapetsering pågår

Håller på att tapetsera i huset just nu. Ja, inte jag då, men T's pappa å bror (experterna), å T förstås. Själv har jag bidragit med den ack så viktiga detaljen "maskering av lister". ;) Å så ser jag efter Isabelle förstås, för hon vill ju gärna oxå "hjälpa till". ;)
 
Det börjar dra ihop sig till flytt nu iaf. En vecka kvar. :S Inte nog med att det är tapetkaos i huset, det är totalt flyttkaos här hemma. :S
 
Fy, vad jag hatar att packa. :S
 
I lördags käkade vi lite plockmat...
 
...å eftersom jag redan packat ner alla vinglas fick vi köra vin i dricksglas. Very classy. ;D
 
Imorn blir det premiär för nya grillen (som T köpte så fort papprena var påskrivna, en grill är prio 1 när man köper hus. Tydligen...), korv till kvällsmat står på menyn. :)
 
Längtar till fredag, då blir det efterlängtad AW med mina mammakollegor. :D

Hurra hurra, å så lite tandvärk

Kom på att jag faktiskt bloggat i 7 år nu. Så grattis till min för tillfället sömniga lilla blogg! ;) Mitt mål är att få upp farten så småningom, men just nu finns inte tiden. Jag förstår inte hur andra småbarnsmammor lyckas uppdatera varje dag? :( Så fort jag drar igång datorn kommer Isabelle springande å ska banka på tangentbordet. Jag tror hon har en inbyggd datorstart-radar? Å hon blir skogstokig om hon inte får knappra hon oxå. :S
 
Här är det för övrigt semesterlunk deluxe just nu. Just nu kantad av lite visdomstandtandvärk. Helst av allt skulle jag vilja ha en bitring att sitta å gnaga på. ;)
 
Var ju upp till huset här om veckan för att mäta till tapeterna å då hittade jag ett utfällbart bord med uttag i ett av skåpen. Misstänker att det är till exempelvis en köksassisten? Själv kommer jag använda det till min ActiFry. :) 
 
 
Vardagsrummet, före tapetsering:
 
 
För övrigt har jag smått panik över allt som ska packas inför flytt... :S
Till top