Söndagslöpning och tandläkarbesök

Joråsatte, det blev en liten löprunda igår oxå. ;) Å idag har jag träningsvärk i rumpan. ;D Kände mig inte lika pigg och stark som i lördags, men det kändes okej ändå. Rena rama vårvädret var det ju oxå, varmt å gott. :) Fick det finaste meddelandet från en vän på instagram idag. Hon hade tagit sin första löprunda på fyra år å tackade mig för inspirationen. :O Känns overkligt att jag kan inspirera andra, jag menar, jag? Men jag blev väldigt glad av att höra det. :)
 
Över till nåt annat. Det var dax för tandläkarbesök idag (tandhygienisten om man ska vara petig). :S Jag är inte särskilt rädd för tandläkaren i sig, mer för att dom ska hitta en massa fel som kostar en massa pengar. :O Jag brukar inte ha några problem med tänderna, förutom den obligatoriska tandstenen som dom skrapar bort (aj!), men man vet ju aldrig... Har iaf haft en tand som det ilat i den senaste tiden när jag tuggat, å jag var ju lite nervös för att det skulle vara ett hål där. Men det var det inte. Det visade sig att det saknades en bit av tanden istället! :O Så nu blir det återbesök i april. Skit. 
 
Så var dagveckan igång igen. Tidig uppstigning...  MEN! Det börjar ljusna på morgnarna nu! :D

Lördagslöpning

Barnlediga i några timmar. Varför ägna sig åt varandra när man kan ägna sig åt sina hobbies på var sitt håll? ;) Torgny satte sig framför sitt nya tv-spel innan Isabelle ens hann lämna garageuppfarten, å jag, jag svidade om till löparkläder för den första löprundan på 3 veckor. Hur skulle detta gå? Kan ju säga att motivationen inte var på topp innan jag gav mig iväg, men det är den sällan för mig. ;) Jag funkar så, det känns bara sååå jobbigt innan jag tar mig iväg. Men väl igång så börjar det kännas bra, och när man ser huset igen dom där sista hundra metrarna på väg tillbaka så känns det bara så gött i kroppen. :)
 
Man kan nästan se ivern att komma iväg i mitt ansiktsuttryck. Eller? ;D
 
Passet kändes riktigt bra, trots att det var så många veckor sen senast. :) Inget personrekord precis, men jag kände mig pigg och stark, och när jag kom hem igen så kändes det som att jag nog hade orkat lite till. :O Perfekt väder var det oxå, solsken å lagom temperatur (kanske runt 0:an? Jag vet inte riktigt). Hade mina vantar på mig, men dom fick jag plocka av halvvägs. Tog en chansning å skippade broddarna, men det gick bra. Fanns lite isfläckar här å var som man fick undvika, men i det stora hela så var vägen ren å torr. :) Ett härligt pass, helt enkelt. :)
 
Ikväll får vi middagsgäster. Blir tydligen nationalrätten tacos, T fick välja. ;) Sen blir det väl lite Mello, å så avslutar jag nog kvällen med lite "Hobbit". :)
 

Fredagsrapport

Hej igen! Nu har det visst gått några dagar sen sist igen, och anledningen till det är kvällsjobb. Det händer helt enkelt inte särskilt mycket såna veckor. ;) Dagarna ser ut som följer: vi vaknar, äter frukost, klär på oss, tar hand om disk/ tvätt, leker lite, äter lunch, å drar iväg till förskola/ jobb. 
 
Jag har nu varit frisk i en hel vecka. Yeay! :) Det är nu tre veckor sen jag var ute å sprang senast, så i helgen är det dax igen. Yeay! Det rycker faktiskt lite i benen. Å pirrar lite i magen. ;)
 
Bild från tidigare i vinter; is i håret. ;)
 
Idag har äntligen Isabelles BFF varit här å lekt! Dom var som ler å långhalm på förskolan förra året, men så flyttade dom in till stan i höstas, å sen dess har vi inte setts. :( Skulle ha träffats för några veckor sen, men sjukdom kom emellan, så du må tro att glädjen var stor från bägge sidor när dom äntligen fick träffas igen. :) Såå sött att dom kommer ihåg varandra trots att dom inte setts på så länge. Dom sprang, lekte, bråkade, stojade, å kramades när det var dax att skiljas åt. ♥
 
När T kom hem från jobbet hade han med sig en present. Till sig själv. Han hade tydligen "unnat sig" ett PS4. Så jag antar att det nya trätoämnet här hemma kommer bli vem som har rätt till tv'n...
 
Imorn ska Isabelle få följa med farmor och farfar till Jkpg. Det betyder ett par timmar barnledigt. Jag tänker "löpning och måla naglar", T tänker förmodligen "tv-spel" (som för ganska exakt 3 år sen)... ;)
Till top