Ikväll blir det...

 
Till efterrätt har jag slängt ihop en lakritspannacotta. Har inte testat det innan, spännande. :)
 
För övrigt har det gått ganska bra här (efter vaccinationen). Lite febrigt har det varit, men inte så värst gnälligt, faktiskt. :)

Klart!

Sådär ja, då var sprutorna tagna. På vårt BVC jobbar det två sköterskor, å dom hjälps åt när det är dax för vaccination. D v s dom sätter en spruta i varje lår samtidigt, då går det dubbelt så fort. :) Men stackars små barn som inte förstår vad som ska hända. Först kommer det två lallande å glada "tanter" som får en å skratta, å så helt plötsligt kommer sticken. :S Först gjorde det ju naturligtvis ont å då skrek Isabelle för det. Sen verkade hon bli riktigt ilsken å jag kunde tydligt höra henne skrika "JAG HAR ALDRIG BLIVIT SÅ LURAD I HELA MITT LIV!". ;) Hon grät i några minuter sen somnade hon i vagnen på vägen hem. Nu ligger hon dock i soffan å skrattar?

Blä

Fy, har sån hemsk huvudvärk idag. Försöker bota den med Alvedon, men jag vet ju innerst inne att det ändå inte funkar. Mår lite illa av värken nu oxå. :S Vid såna här tillfällen längtar jag verkligen efter att få sluta amma så jag kan få ta mina riktiga migräntabletter istället. Får se om det hjälper med lite frisk luft sen när vi traskar iväg till BVC...
Till top