:(

Jag började få ont i halsen när jag kom hem från jobbet inatt. Å det sitter fortfarande i. :( Man blir ju lite nojjig när man träffat en kompis som nyligen haft halsfluss... :S

Galet? ;)

Nu kommer ni säkert tro att jag tappat förståndet, men jag har börjat rengöra ansiktet med... Olja! :O Japp, olja. "Fett löser fett".

Metoden kallas Oil Cleansing Method, å den går helt enkelt ut på att man använder naturliga oljor som rengöring/ återfuktning. Så den senaste veckan har jag låtit allt vad krämer, peeling och ansiktsvatten heter stå kvar i badrumsskåpet, å enbart använt mig av dessa två oljor:Detta ska tydligen göra underverk för hyn. ;) Nu anser jag ju inte att jag har nåt jätteproblem med hyn egentligen, men bättre kan den ju alltid bli. :) Metoden ska vara bra mot akne, påsar under ögonen, you name it. Har läst mycket positivt om det av folk som provat iaf.

Jag har ju som sagt bara hållit på i nån vecka, så vi får väl se hur det utvecklar sig. Men än så länge känns det riktigt bra. Och effektivt! Det löser upp sminket jättelätt, huden känns ren å alldeles jättemjuk efteråt. :) Å så är det billigt oxå! ;) Ricinoljan kostade runt 40 spänn, mandeloljan nåt mer.

HÄR är en bra guide till OCM. :)

Är det nån mer som har testat? :)
Till top