Hej helg!

Färdigjobbad för veckan. :) Är riktigt trött nu. Det brukar jag vara på torsdagskvällen, men imorse fick jag gå upp extra tidigt (kvart i åtta), så nu är jag extra trött. Hade nämligen bokat tvättstugan då. Såklart var ju den ena av maskinerna trasig, så jag fick ju bara hälften tvättat. Därför har jag bokat en ny tid i morgon kväll oxå. Fredagkvällar brukar konstigt nog aldrig vara nåt problem att få en tid. ;)

Lite deppigt

Fasen, jag känner mig lite deppig, hängig, trött. Jäkla skitväder! I förrgår tog jag vårjackan till jobbet, men upptäckte när jag skulle hem på kvällen att det nog var lite överilat. Fick ta vinterjackan igår igen. :( Jag vill bara slippa alla bylsiga kläder å mössan nu!

Igår fick även vi som följt Lindas blogg tråkiga besked. Hennes kropp orkade inte mer, å igår somnade hon in. Så snabbt det gick mot slutet. Hon skrev sitt sista inlägg i fredags. :( Jävla skitsjukdom! ;( Det är läskigt hur många som får cancer. Jag vågar påstå att alla känner/ vet nån som drabbats. Hon var dessutom i min ålder, alldeles för ung för att dö. Inte för att det är mindre tragiskt när en äldre person drabbas, men man relaterar ju lättare till folk som är i ens egen ålder. Sorgligt är det iaf.

Så, nu har vi deppat färdigt! Dax att ta tag i dagen! :)
Till top