Nu börjas det? :S

Jag har hittills haft världens enklaste graviditet. Inte en endaste sekund av illamående, ingen extrem trötthet, inte ont nånstans... Livet har i stort sett rullat på som vanligt, förutom några småförändringar (t ex snusstopp = stor, stor sorg!), å större delen av dagarna har jag inte ens tänkt på att jag är gravid. :O
 
Nu är jag dock rädd för att verkligheten börjar komma ikapp mig. :S Jag börjar känna mig stor å klumpig, å då är det ändå en bra bit kvar. Vardagliga saker som att kliva ur bilen börjar bli lite jobbigt. Inte jättejobbigt, men jag pustar å stånkar lite mer nu. ;)
 
Ikväll har jag haft väldigt ont i ryggen. :( Stod lutad över tvättkorgen i eftermiddags när jag sorterade tvätt, å efter det fick jag jätteont i svanken. Jag hoppas att det bara är tillfälligt, jag har ju planerat att jobba ända fram till värkarna sätter igång. Kanske inte riktigt så länge, men fram till lucia hade jag tänkt mig iaf...
 
En suddig magbild:
 

Mammadricka

Fy, vilket tråkigt väder idag! :S Var nere en kort sväng på stan, då det var höstmarknad, men p g a vädret så var det inte mycket marknadskänsla alls. Inga stånd ute, å inte alls mycket folk. Drog vidare å storhandlade istället.
 
Det har ju fortsatt att regna hela dan, så eftermiddagen har ägnats åt filmtittande (Hamilton - I nationens intresse), å bebisklädesinventering. Har ju fått låna ett par kassar av brorsonen, så vi gjorde en lista på vad som finns. Behöver ju komplettera med en del oxå.
 
Idag har jag även varit på Systemet för första gången på väääldigt länge (får fortfarande visa leg dock, trots att jag nu fyllt 32). Köpte lite "mammadricka". Såg ett tips på tv igår morse som jag blev sugen på, nämligen Jus Griotte. Smakar körsbär, å föredrar man som jag syrligare smaker framför sött, så är den här en riktig hit! :) Funderar på att köpa på mig några flaskor till att ha hemma för den finns bara under en begränsad tid. :( Tyvärr är den dyr oxå, 49 spänn för 33 cl. :O Men å andra sidan så är den så syrlig, så man smuttar bara lite på den. ;D Det var veckans mammadrickatips. ;)
 
Till top