Ett litet tillbehörstips

Gjorde nåt så förbaskat gott till lunch/ matlåda igår; blomkålstabbouleh! Alltså, så gott! Var tvungen att göra en ny sats till dagens lunch. ;D
 
I en riktig tabbouleh använder man bulgur, men här har jag riven blomkål istället (kör den till smulor i en matberedare istället för att riva den på rivjärn, annars har man blomkålssmul i hela köket. Ett litet tips bara. ;) ). Koka blomkålen i ett par minuter, så det fortfarande finns lite tuggmotstånd. Blanda ner finhackad rödlök, finhackad tomat, persilja, å salt å peppar. Idag kryddade jag även med paprikapulver. Häll över en skvätt olja å pressa i mycket citron
 
Detta kommer jag äta mycket av i sommar, så förbaskat gott! :)
 
För övrigt ska jag ge mig ut på gympadojsjakt idag. Ett litet tips från coachen är att inte dra bort ett sånt där speciellt skavsårsplåster innan såret har läkt. Varningen på förpackningen om att man ska låta plåstret sitta tills det lossnar av sig självt finns där av en anledning. Drar man bort ett relativt nytt plåster lossnar huden. Köttsår deluxe! Man lär sig av sina misstag... :S
Till top